تاثیر امام خمینی‌(ره) در اتحاد آحاد جامعه و ترویج فرهنگ ایثار غیرقابل انکار است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در پیامی نقش امام خمینی (ره) را در اتحاد آحاد مردم جامعه و ترویج فرهنگ ایثار غیرقابل انکار دانست.

در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۱۴ ساعت ۱۱:۴۲:۳۲ اخبار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر، مسعود نصری در پیامی ضمن تسلیت فرا رسیدن سی‌امین سالگرد عروج ملکوتی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و سالروز قیام خونین 15 خرداد خاطرنشان کرد: نیمه خردادماه سالروز آغاز نهضت امام خمینی (ره) و می‌توان آن را سرمنشاء پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست.
در ادامه این پیام آمده است: امام خمینی(ره) عالم فرزانه‌ای بود که حماسه ماندگارش در پروراندن و بارورشدن انقلاب اسلامی همواره در اذهان ملت ایران و جهانیان باقی خواهد ماند.
رئیس واحد شاهین‌شهر با اشاره به نقش امام خمینی در پیروزی نهضت انقلاب اسلامی تاکید کرد: تا تاریخ زنده است راه و اندیشه رهبر کبیر انقلاب اسلامی زنده خواهد ماند.
در ادامه آمده است: ملت شهید پرور ایران اسلامی با اقتدا به اندیشه ژرف و تدابیر ارزشمند امام راحل و ارزشهای دین مبین اسلام و فرهنگ ایثار و شهادت توانستند بر نظام شاهنشاهی پیروز شوند.
نصری با اشاره به نقش جامعه دانشگاهی در ترویج فرهنگ ایثار در جوانان تصریح کرد: توجه به توسعه فرهنگ اسلامی بعنوان یکی از ارکان اصلی دانشگاه آزاد اسلامی، همواره در دستور کار دانشگاه قرار دارد.
در پایان این پیام آمده است: جامعه دانشگاهی با استعانت از دستورات دین مبین اسلام و بهره گیری از وصیت نامه عبادی و سیاسی بنیانگذار انقلاب و منویات امام خامنه‌ای در گام دوم انقلاب اسلامی برای تحقق اهداف متعالی کشور از هیچ تلاش و کوشش فروگذار نخواهند کرد.