مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر به منظور ارج نهادن به شهدای گمنام دفاع مقدس در نظر دارد از طریق فراخوان نسبت به برگزاری مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام دفاع مقدس در راستای بهره مندی از آثار هنرمندان رشته های هنرهای تجسمی (معماری، مجسمه سازی، گرافیک، ...) و سایر علاقه مندان به طراحی و اجرای طرح یادمانی با جلوه های بصری ایده پردازانه و در خور و شان شهدا اقدام نماید.

در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۳۱ ساعت ۸:۰:۴۳ اطلاعیه های مهم پوستر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر به منظور ارج نهادن به شهدای گمنام دفاع مقدس در نظر دارد از طریق فراخوان نسبت به برگزاری مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام دفاع مقدس در راستای بهره مندی از آثار هنرمندان رشته های هنرهای تجسمی (معماری، مجسمه سازی، گرافیک، ...) و سایر علاقه مندان به طراحی و اجرای طرح یادمانی با جلوه های بصری ایده پردازانه و در خور و شان شهدا اقدام نماید، تا مفاهیم جهاد و شهادت در قالب المانهای بصری ماندگار، فراروی نسلهای آتی و ادامه دهندگان راه انقلاب قرار داشته باشد.
شهادت و شهدا در نظام اعتقادی و مبانی انقلاب اسلامی ایجاب می نماید که فعالیت های انجام شده از هر حیث با این شان و منزلت همخوانی داشته باشد.
این یادمان تلاشی است مستمر در بروز احساسات پاک و محلی است مقدس، ریشه افکنده در زمین و در عین حال سبک و معلق و بهشتی است زمینی و مکانی است که میزبان مهمان ابدی خداست. لذا از هنرمندان و دانشجویان رشته های مختلف هنری دعوت می شود طرح های خود را با لحاظ نمودن شرایط و ویژگیهای ذیل به این واحد دانشگاهی ارسال نمایند.

مواردی که باید در طراحی یادمان شهدا لحاظ گردد:

1- بیان کننده فضای ذکر خداوند و خلوص و معنویت باشد.
2- ویژگیهای جغرافیایی و اقلیمی منطقه و سایت مورد نظر قرار گیرد و عناصر هویت ساز منطقه در طرح لحاظ گردد.
3- اتکا کننده و انتقال دهنده مفهوم ایثار و شهادت به خصوص در مورد شهیدان گمنام باشد.
4- تلفیق هنرمندانه مفاهیم و نمادهای انقلاب و دفاع مقدس.
5- بکارگیری خلاقیت و نوآوری با مولفه های ایرانی-اسلامی.
6- بهره گیری از شاخصه های ارزشی و معنوی شهدای استان اصفهان به خصوص شهر شاهین شهر.
7- توجه به وحدت بصری، رنگ، فرم، عملکرد و مصالح و سازه بنا در جهت ارتباط مطلوب با موضوع طرح.
8- توجه به خلاقیت در نورپردازی طبیعی و مصنوعی یادمان به نحوی که به شکل بارز جلوه گر گردد.
9- توجه به امکان اجرایی بودن طرح و مسائل اقتصادی و روش های ساخت.
10- رعایت معیارهای زیباشناسی در طرح و بکارگیری مباحث هنری در طرح.

مشخصات طرح های ارسالی:

شرکت کنندگان در این مسابقه می توانند آثار خود را با توجه به شرایط زیر ارسال نمایند.
1- ارائه فاز مطالعاتی و طراحی معماری مجموعه و محوطه سازی اطراف یادمان.
2- فرآیند طراحی و روند توسعه طرح و مفاهیم ارائه گردد.
3- کلیه نقشه های معماری شامل پلان ها، نماها، مقاطع، سایت پلان و طرح های سه بعدی همراه با رندر و اندازه گذاری حداکثر در 5 شیت70*50 بدون ذکر نام و مشخصات به همراه CD کلیه نقشه ها و اطلاعات مربوطه.
4- کلیه نقشه های فنی و اجرایی مربوط به طرح ضمیمه گردد.
5- سایز شیت ها ترجیحاً 70*50 سانتی متر، سایت پلان ها در مقیاس 1⁄50 ، پلانها و نماها و برشها در مقیاس 1⁄20 یا 1⁄25 و طرحهای سه بعدی در مقیاس آزاد باشد.
6- اطلاعات طراح شامل نام و نام خانوادگی و شماره ملی و میزان تحصیلات، شماره تماس و آدرس و کدپستی و ایمیل ضمیمه گردد.
7- ارائه تصاویر و حجم سه بعدی از دید پرنده و دید ناظر (انسان).
8- تصویر سه بعدی نور پردازی در شب.
9- طراحی و ارائه فایل محوطه سازی اطراف یادمان با جزئیات و اتدازه گذاری کامل و مشخص کردن مصالح طرح.
10- تهیه نمونک (ماکت) از طرح با مقیاس 1⁄50 یا 1⁄25 .
11- شرکت کنندگان می توانند به صورت فردی یا گروهی در این مسابقه شرکت کنند.

سایت طراحی:

سایت مورد نظر در طراحی به ابعاد 10*10(مترمربع) واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد که یادمان و سازه مورد نظر در وسط زمین با ابعاد 5*5(مترمربع) و ارتفاع حداکثر 5 متر قرار خواهد گرفت.

زمان ارسال طرح ها:

طرح های ارسالی می باید تا آخر وقت اداری روز یکشنبه مورخ 98/08/12 توسط پست پیشتاز یا مستقیماً به دبیرخانه مسابقه تحویل داده شود.
نتایج مسابقه و اعلام نفرات برتر تا تاریخ
98/08/25 در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر اعلام خواهد شد.
جهت تحویل آثار از روز شنبه تا چهارشنبه به آدرس ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر واقع در اتوبان آزادگان روبروی گلبافت طبقه سوم جناب آقای
کاظم پورصادق مراجعه نمایید.

جوایز :

نفر اول: مبلغ 10 میلیون ریال و دو نیمسال تخفیف شهریه دانشجویی.
نفر دوم: دو نیمسال تخفیف شهریه دانشجویی
(در صورتی که طراح دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر باشد).
نفر سوم: یک نیمسال تخفیف شهریه دانشجویی (در صورتی که طراح دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر باشد).

هیات داوران:

هیات داوران متشکل از اساتید معماری و هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشند.