اولین فراخوان جشنواره استعدادیابی

دانشجویان مستعد و دارای مهارت در زمینه های مختلف می توانند فرم مربوطه را دانلود کرده و پس از تکمیل و امضا آن را به دبیرخانه دانشگاه واقع در طبقه سوم ساختمان آموزشی و اداری تحویل نمایند.

در تاریخ ۱۳۹۸/۱/۲۴ ساعت ۱۳:۴:۳ پوستر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر با هدف شناسایی، جذب و ایجاد زمینه اشتغال و فعالیت در برنامه های دانشگاه اقدام به برگزاری اولین جشنواره استعدادیابی دانشجویان واحد شاهین شهر نموده است. در این جشنواره دانشجویان مستعد و دارای مهارت در زمینه های هنری شامل هنرهای نمایشی، مجری گری، موسیقی، خوانندگی، اجرای برنامه های کمدی و ... زمینه های ورزشی شامل مهارتها و تخصص در رشته های ورزشی و زمینه های تخصصی شامل هرگونه تخصص فنی و غیرفنی و حرفه ای مشاغل شامل مهارت در زمینه های مختلف شغلی مانند ساخت انواع تجهیزات، نقاشی ساختمان، دکوراسیون داخلی و حرفه های دیگر می توانند با تکمیل فرم جشنواره و ارائه آن به دبیرخانه دانشگاه واقع در طبقه سوم ساختمان آموزشی واداری دانشگاه اقدام به ثبت نام و حضور در این جشنواره نمایند.

#دانلود فرم