ایجاد 2 رشته تحصیلی کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر از ایجاد 2 رشته تحصیلی جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی در واحد دانشگاهی شاهین‌شهر خبر داد.

در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۱۷ ساعت ۱۹:۵:۱۵ اخبار

مسعود نصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر، به اشاره به ضرورت توسعه رشته‌های تحصیلی متناسب با نیاز شهرستان شاهین‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر را با توجه به همجواری در صنایع استراتژیک استان اصفهان همچون پالایشگاهی، نیروگاهی، پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی و کارگاهی، دروازه طلایی اشتغال در صنایع دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به مسئله آمایش رشته‌ای و استفاده از ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای، رشته تحصیلی مهندسی فناوری مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی و برودتی در مقطع کارشناسی ناپیوسته به جمع دیگر رشته‌های تحصیلی واحد شاهین‌شهر افزوده شده است.

وی افزود: پیش از این واحد شاهین‌شهر دارای 6 رشته تحصیلی در گروه مکانیک شامل مهندسی مکانیک مقطع کارشناسی پیوسته، مهندسی فناوری مکانیک گرایش ماشین ابزار و مهندسی ساخت و تولید گرایش قالبسازی در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته مکانیک خودرو و مکانیک در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته بوده است.

رئیس واحد شاهین‌شهر با اشاره به ایجاد رشته کاردانی نرم افزار کامپیوتر در مقطع کاردانی پیوسته تصریح کرد: با ایجاد رشته جدید در گروه کامپیوتر تعداد رشته‌های این گروه آموزشی به 3 رشته رسیده است.

وی افزود: دیگر رشته‌های دایر در گروه کامپیوتر رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی پیوسته و مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر در مقطع کارشناسی ناپیوسته می‌باشد.

این چهره دانشگاهی با اشاره به تنوع رشته‌های تحصیلی واحد دانشگاهی شاهین‌شهر در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد اذعان داشت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر با دارا بودن 44 رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلی کاردانی تا کارشناسی ارشد در گروه‌های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم دامی و دامپزشکی و گرافیک در حال ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی می باشد.

وی افزود: گروه فنی و مهندسی دانشگاه با دارا بودن رشته‌های کامپیوتر، عمران، برق، مکانیک، تاسیسات در مقاطع مختلف تحصیلی پذیرای داوطلبان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر می‌باشد.

نصری با اشاره به رشته‌های تحصیلی موجود در گروه معماری تاکید کرد: گروه معماری با سابقه فعالیت از سال 1383 تاکنون در واحد شاهین‌شهر یکی از با سابقه ترین گروه‌های آموزشی در این دانشگاه است که در مقطع کارشناسی ارشد شامل رشته‌های مهندسی معماری، معماری داخلی و برنامه ریزی شهری است.

وی افزود: از دیگر رشته‌های گروه معماری می‌توان به مهندسی معماری و معماری داخلی در مقطع کارشناسی پیوسته، معماری و مرمت و احیای بناهای تاریخی در مقطع کارشناسی ناپیوسته و نیز نقشه کشی معماری در مقطع کاردانی پیوسته اشاره کرد که امکان ادامه تحصیل از کاردانی تا کارشناسی ارشد را فراهم کرده است.

رئیس واحد شاهین‌شهر خاطرنشان کرد: در گروه علوم انسانی 3 رشته‌ تحصیلی حسابداری، امور فرهنگی گرایش برنامه ریزی فرهنگی و مطالعات فرهنگی و رسانه در مقطع کارشناسی ارشد و رشته‌ حسابداری در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی ناپیوسته دایر است.

وی افزود: رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای گرافیک- تصویرسازی مقطع کارشناسی ناپیوسته و گرافیک-گرافیک مقطع کاردانی پیوسته و همچنین کاردانی علوم ورزشی مقطع کاردانی ناپیوسته از دیگر رشته‌های دایر در واحد شاهین‌شهر است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به آغاز پذیرش بدون آزمون دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی تاکید کرد: مرکز هدایت تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر ایجاد شده است و داوطلبان ادامه تحصیل در دانشگاه می‌تواند با مراجعه غیرحضوری به وب سایت دانشگاه به نشانی www.shaiau.ac.ir و یا مراجعه حضوری به دانشگاه در رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی ثبت‌نام نمایند.

وی افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته نیز بر اساس قبولی در آزمون بوده و قبول شدگان در آزمون سال 98 می‌توانند برای ادامه تحصیلی در این واحد دانشگاهی اقدام نمایند.