آرشیو مطالب

بیش از ده عنوان از فعالیت های عملکردی اندیشکده آب بسیج اساتید استان اصفهان بمناسبت ۳۱ خرداد مطرح می گردد

معاونت پژوهش سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر از خلاصه فعالیت و عملکرد اندیشکده آب بسیج اساتید استان اصفهان بمناسبت روز استاد خبر داد.

شهید چمران مصداق بارز مجاهدت در راه خدا است

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: شهید چمران با دارا بودن اعتقادات عمیق و محکم بعنوان مصداق بارز مجاهدت در راه خدا است.

سند توسعه همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر و آموزش و پرورش امضاء شد

در حاشیه سومین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان شاهین‌شهر و میمه تفاهم‌نامه‌ همکاری‌ دوجانبه میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر و مدیریت آموزش و پرورش شاهین‌شهر به امضاء طرفین رسید.

توسعه فعالیت‌های مدارس مهارتی و تخصصی سما در دانشگاه آزاد شاهین‌شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر از توسعه فعالیت‌های مدارس مهارتی و تخصصی "سما" در واحد دانشگاهی شاهین‌شهر خبر داد.

تحقق رونق تولید در تحکیم ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: تحکیم ارتباط صنعت و جامعه باعث تحقق رونق تولید و توسعه فناوری در کشور خواهد شد.