آرشیو مطالب

راه‌اندازی مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر از راه‌اندازی مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

داودی: ایجاد شرایط ادامه تحصیل جوانان در کنار خانواده توسط دانشگاه آزاد اسلامی

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد تسهیلات رفاهی و مالی مناسب شرایط ادامه تحصیل دانشجویان در کنار خانواده را فراهم کرده است.

ادامه مطلب

در تفاهم‌نامه‌ای؛ سند همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر و دهیاری حسن رباط امضا شد

تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر و دهیاری حسن رباط از توابع بخش میمه شهرستان شاهین‌شهر و میمه به امضای طرفین رسید.

روابط عمومی‌ها پیشانی رفتار اسلامی دولت هستند

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: روابط عمومی‌ها پیشانی رفتار اسلامی دولت هستند و رفتار فعالان عرصه روابط عمومی باید اسلامی باشد.

رسالت مهم روابط عمومی‌ها نشر و نهادینه‌کردن فرهنگ تولید است

معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه گفت: نشر و نهادینه‌کردن فرهنگ تولید رسالت مهم روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی است.