آرشیو مطالب

اطلاعیه نحوه ثبت نام و تشکیل پرونده ورودی مهر 98

روابط عمومی دانشگاه در اطلاعیه‌ای نحوه ثبت نام و تشکیل پرونده ورودی جدید (مهر 98) را تشریح کرد.

نحوه فعالیت مرکز ثبت نام و هدایت تحصیلی

مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی #دانشگاه_آزاد_اسلامی_شاهین_شهر از تاریخ  98/05/21 لغایت 98/05/31 در دبیرستان سما دانشگاه و پس از آن در محل دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر دایر است.

فراخوان خیرین مسجد ساز

هر که مسجدی، هر چند به اندازه یک لانه پرنده بسازد، خداوند در بهشت برایش خانه ای بنا کند.

تمدید انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1398 دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1398 دانشگاه آزاد اسلامی تا روز شنبه 12 مرداد تمدید شد.

مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر به منظور ارج نهادن به شهدای گمنام دفاع مقدس در نظر دارد از طریق فراخوان نسبت به برگزاری مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام دفاع مقدس در راستای بهره مندی از آثار هنرمندان رشته های هنرهای تجسمی (معماری، مجسمه سازی، گرافیک، ...) و سایر علاقه مندان به طراحی و اجرای طرح یادمانی با جلوه های بصری ایده پردازانه و در خور و شان شهدا اقدام نماید.