فراهینی عنوان کرد؛ رقابت یک‌هزار و ۴۶ داوطلب کارشناسی‌ارشد ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر از رقابت یک‌هزار و ۴۶ داوطلب کارشناسی‌ارشد سال ۱۳۹۹ در این دانشگاه خبر داد.

در تاریخ ۱۳۹۹/۵/۱۹ ساعت ۲۲:۸:۵۸ اخبار

منصور فراهینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر با اشاره به رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری آزمون اظهار کرد: آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ با استقرار تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین‌شهر به منظور غربالگری داوطلبان به صورت همزمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر برگزار شد.

وی افزود: در این حوزه امتحانی تعداد یک‌هزار و ۴۶ داوطلب زن برای کسب سهمیه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها رقابت کردند که از این تعداد ۵۴۹ داوطلب مربوط به روز گذشته و ۴۹۷ داوطلب نیز مربوط به صبح امروز(جمعه) بود.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر با اشاره به حضور تیم‌های اورژانس و آتش‌نشانی در فرآیند برگزاری آزمون سراسری یادآور شد: فاصله اجتماعی از بدو ورود به دانشگاه تا پایان برگزاری آزمون مطابق با اصول بهداشتی و استفاده از ماسک در حوزه امتحانی واحد شاهین‌شهر رعایت شد.

فراهینی اضافه کرد: استفاده از دستگاه ضدعفونی‌کننده مه‌پاش در ورودی حوزه امتحانی و جلوگیری از ازدحام داوطلبان از دیگر اقدامات پیشگیرانه در این حوزه امتحانی بوده است.