جهانگیری عنوان کرد؛ تأکید بر تداوم تعاملات فرهنگی میان دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شاهین‌شهر

رئیس شورای اسلامی شهر شاهین‌شهر بر ضرورت تداوم تعامل فرهنگی میان دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شاهین‌شهر تأکید کرد.

در تاریخ ۱۳۹۹/۵/۸ ساعت ۱۴:۲۸:۳۵ اخبار

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شاهین‌شهر، علیرضا جهانگیری در نشست اعضای شورای اسلامی شاهین‌شهر با هیئت‌ رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر، ارتباط مؤثر این دانشگاه با جامعه و صنایع را در بهبود وضعیت جامعه مهم برشمرد.

وی اظهار كرد: ارتباط مستمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر با شورای اسلامی و شهرداری شاهین‌شهر ضمن كمک به فرهنگ‌سازی در جامعه، موجب كسب نتایج مطلوب فرهنگی و پژوهشی خواهد شد.

این مسئول افزود: آمایش رشته‌های مورد نیاز، اقبال در شاهین‌شهر و تدوین برنامه‌ها و طرح‌های غنی علمی و فرهنگی مورد تأکید دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شاهین‌شهر با اشاره به تعاملات فرهنگی گذشته میان دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شاهین‌شهر بیان كرد: سال‌های گذشته همایش‌های اجتماعی و فرهنگی متعددی به صورت مشترک برگزار شده و بر ادامه برگزاری این برنامه‌ها متناسب با شرایط فعلی جامعه تأكید داریم.

جهانگیری متذکر شد: تبادل خدمات علمی و فرهنگی میان شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر موجب تحول بنیادین در رفع مشكلات جامعه خواهد شد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در بروز استعدادها نقش مطلوبی را ایفا كرده و موجب شده از خروج نخبگان جلوگیری شود.