نحوه ثبت درخواست مجازی صدور گواهی اشتغال به تحصیل

روابط عمومی در اطلاعیه ای نحوه صدور گواهی اشتغال تحصیلی با امکان ثبت درخواست مجازی توسط حوزه معاونت علمی دانشگاه را تشریح کرد. برای اخذ گواهی اشتغال به تحصیل نیازی به حضور فیزیکی در محل دانشگاه نمی باشد.

در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۲۷ ساعت ۲۳:۲:۱۶ اطلاعیه های مهم

#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم

#در_خانه_بمانیم

به اطلاع دانشجویان می رساند برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ فاصله اجتماعی، در صورتیکه نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل دارید با ورود به سامانه آموزش (اینجا) دانشگاه مراحل زیر را انجام دهید.

1- با استفاده از شماره دانشجویی و رمز عبور وارد سامانه آموزش شوید.

2- در منوی "امور دانشجویی" بر روی گزینه "درخواست های دانشجویی" کلیک کنید.

3- در صفحه باز شده در قسمت انتخاب کنید... گواهی اشتغال به تحصیل را انتخاب کنید.

4- در قسمت "جهت ارائه به" نام کامل محلی را که گواهی اشتغال به تحصیل را برای ارائه نیاز دارید بنویسید. (دقت کنید دقیقا عبارت درج شده توسط شما در متن گواهی ثبت می شود.)

5- در قسمت "علت درخواست" نیز دلیل ارائه گواهی را بنویسید.

6- پس از آن گزینه ثبت درخواست را انتخاب کنید.

7- گواهی ظرف مدت دو روز کاری صادر خواهد شد و پس از آن از طریق پست به آدرس اعلام شده توسط دانشجو ارسال می گردد.