برگزاری آموزش مجازی در واحد شاهین‌شهر با هدف جلوگیری از وقفه آموزشی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر گفت: آموزش مجازی در این واحد دانشگاهی با هدف جلوگیری از وقفه آموزشی برگزار می‌شود.

در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۱۰ ساعت ۱۲:۱۶:۴۲ اخبار

مسعود نصری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین شهر (مهاجر)، تلاش بی‌وقفه کادر درمانی و بهداشتی کشور در مقابله با ویروس کرونا را ستود و اظهار کرد: «هدف عمده دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان رفع مشکلات جامعه است و در مقطع زمانی کنونی شاهد فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر برای مقابله با ویروس کرونا هستیم.»

وی افزود: «یافتن روش‌های استفاده از ابزار دقیق در شناسایی بیماری، محدوده‌های پراکنش، روش‌های مبارزه و جلوگیری از شیوع بیماری در دستورکار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است.»

روش‌های استفاده از ابزار  در شناسایی بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع آن

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر عنوان کرد: «در راستای فرهنگ‌سازی برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا نیز از ظرفیت موجود در رشته‌های مطالعات فرهنگ، گرافیک و برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر استفاده شده است.»

نصری با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با هدف جلوگیری از گسترش کرونا اظهار کرد: «به‌منظور جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش دانشجویان، برنامه برگزاری کلاس‌های مجازی و غیرحضوری در واحد شاهین‌شهر همگام با سایر واحدهای دانشگاهی استان اصفهان و با مشارکت سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان اجرایی شده است.»

وی اضافه کرد: «استادان دروس نظری با استفاده از ظرفیت الکترونیکی موجود اقدام به تدریس مجازی، ارائه تمرینات و رفع اشکال درسی کرده و با دانشجویان به صورت مستمر ارتباط برخط دارند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر با اشاره به تشکیل کمیته آموزش مجازی در واحد شاهین‌شهر مطرح کرد: «با راه‌اندازی سامانه LMS کلاس‌های درسی به صورت غیرحضوری مدیریت شده است و دانشجویان و استادان می‌توانند از امکانات این سامانه استفاده کنند.»

نصری یادآور شد: «با هدف پایش فعالیت استادان، کمیته مجازی متشکل از مدیر آموزش مجازی و کارشناسان فناوری اطلاعات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر دایر شد که اقدام به رصد و پشتیبانی برای استفاده مطلوب از این سامانه خواهد کرد.»

وی تأکید کرد: «کلاس‌های مجازی از نیمه دوم اسفند به صورت آنلاین و افلاین برگزار شده و در طول تعطیلات نوروزی نیز کلاس‌های جبرانی برگزار می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر بیان کرد: «از ۱۶ فروردین‌ براساس دستورالعمل برای تمامی رشته‌ها و مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد کلاس برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود.»