فرهنگ سازی برای تحقق ارکان اقتصاد مقاومتی ضروری است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: فرهنگ سازی برای تحقق ارکان اجرائی اقتصاد مقاومتی به منظور رشد و بالندگی کشور بسیار ضروری است.
کد : 1898

به گزارش روابط عمومی واحد شاهین‌شهر، مسعود نصری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر استحکام کشور و غیرقابل نفوذ و غیرقابل تاثیرپذیری از سوی دشمنان را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: یکی از ارکان اساسی و مهم در اقتصاد مقاومتی، مقاوم سازی کشور در زمینه اقتصاد است تا توانایی مقابله و مقاومت در برابر توطئه‌های دشمنان تقویت شود.

وی افزود: ضرورت توجه به مبانی فرهنگ اسلامی و همچنین فرهنگ سازی برای موضوعات مختلف در سطح جامعه به خوبی مشهود است و همه مسئولان باید در این زمینه با تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های اساسی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گام‌های اساسی بردارند.

سرپرست واحد شاهین‌شهر، فرهنگ سازی در حمایت از تولیدات ملی و مدیریت مصرف را ضروری برشمرد و تصریح کرد: توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و نیز توجه به کسب و کار این شرکت‌ها موجب تحقق اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از رئوس اقتصاد مقاومتی خواهد شد.

این چهره دانشگاهی با اشاره به لزوم توجه به متخصصان مستعد و جوان کشور اذعان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد موقعیت‌های علمی و فرهنگی بسیار مناسب، زمینه ارتقای کیفی آموزش عالی را به خوبی در کشور فراهم ساخته است و با تربیت نیروهای متخصص و متعهد می‌توان در توسعه فعالیتهای شرکت‌های دانش بنیان جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تامین نیازهای کشور گام‌های مهم برداشت.

وی افزود: به منظور فرهنگ سازی در زمینه‌های مدیریت مصرف، برنامه‌هایی همچون برپائی تورهای بازدید یک روزه دانش آموزان و دانشجویان از دستاوردهای فرهنگی و پژوهشی دانشگاه و آشنایی آنان با فعالیت‌های واحدهای رشد فناور دانشگاه به منظور معرفی توانمندی‌های واحد دانشگاهی شاهین‌شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد