تحقق جهاد علمی با ارتباط کارآمد دانشگاه با صنایع

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: ارتباط کارآمد دانشگاه با صنایع برای رفع مشکلات صنایع و جامعه از مصادیق جهاد علمی است.
کد : 1893

به گزارش روابط عمومی واحد شاهین‌شهر، مسعود نصری در ابتدای کارگاه آموزشی تحلیل هزینه در جمع مدیران حراست واحدهای دانشگاهی استان اصفهان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر، تبدیل دانشگاه به معتبرترین و کارآمدترین مجموعه ارتباط با صنعت و دانشگاه در سطح جهان اسلام و آسیا را چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1404 برشمرد و خاطرنشان کرد: تجاری سازی نتایج تحقیقات کاربردی برای تولید ثروت، تبدیل نتایج پژوهشی به طرح‌های کارآفرین و توسعه شرکت‌های فناور دانش بنیان از نکات مهم برای تحقق چشم انداز بشمار می‌رود.

وی افزود: نهادینه کردن ارزش آینده پژوهی در تصمیم سازی و تصمیم گیری مسئولان و توسعه این تفکر در آحاد و سطوح مختلف از ضروریات تحقق این مهم در جامعه ایران اسلامی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط صنعت با دانشگاه برای رفع مشکلات صنایع و جامعه را بسیار مهم و ضروری توصیف کرد و اذعان داشت: ارتباط پایدار صنعت و جامعه و کمک به ایجاد اشتغال جوانان، تولید ثروت و توسعه فناوری کشور از فواید ارتباط صنعت با دانشگاه است که علاوه بر رشد و بالندگی کشور موجب ارتقاء رتبه دانشگاه خواهد شد.

نصری، برگزاری دوره‌های توانمندسازی را موجب پرورش مدیران دانست و خاطرنشان کرد: وظیفه حراست بسیار خطیر و یک وظیفه متعالی است و توجه به جایگاه حراست در دانشگاه از مهم‌ترین مسائل به شمار می‌آید و نقش بسیار مهمی را در راستای حفظ و صیانت از جایگاه رفیع علم، دانش و پژوهش ایفا می‌کند.

وی افزود: نخبگان جامعه موجب اعتلا و پیشرفت علمی کشور می‌شوند که این پیشرفت طبق فرمایشات مقام معظم رهبری دشمن دارد و ضرورت هوشیاری مسئولان امر به خوبی مشهود است.

سرپرست واحد شاهین‌شهر با اشاره به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش محوری تصریح کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی ایران توجه و استفاده از نیروهای جوان و کارآمد و گسترش نگاه حل المسائلی دانشگاه‌ها به منظور مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر در اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در ماه جاری اقدام به برگزاری سمینار تخصصی توانمندی‌های رشد و توسعه بخش مرکزی شهرستان شاهین‌شهر و سمینار تخصصی آب و انرژی و همچنین برپایی نمایشگاه‌های تخصصی آب و انرژی و صنایع خلاق با رویکرد اقتصاد مقاومتی نموده که مورد استقبال فعالان و سرمایه گذاران سطح منطقه قرار گرفته است که موجب معرفی طرح‌های تدوین شده ممیزی و مدیریت مصرف انرژی به دستگاههای اجرایی گردید.

این چهره دانشگاهی به دایر بودن 40 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در واحد شاهین‌شهر اشاره کرد و اذعان داشت: با توجه به فعال بودن رشته‌های فنی و مهندسی از قبیل عمران، معماری، ساختمان، کامپیوتر، تاسیسات و مکانیک و در راستای رفع مشکلات و معضلات صنایع و دستگاههای اجرایی اتاق ممیزی انرژی در واحد شاهین‌شهر راه اندازی و شروع بکار کرده است.

در ادامه این نشست محمدجواد فرهنگ، مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان؛ اقدامات صورت گرفته در واحد دانشگاهی شاهین‌شهر و تلاشهای ریاست و مسئولان واحد در زمینه‌های ایجاد و توسعه طرح‌های پژوهشی در سطح منطقه اصفهان و شهرستان شاهین‌شهر و میمه را قابل تقدیر دانست و از پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی تحلیل هزینه توسط واحد شاهین‌شهر قدردانی کرد.

گفتنی است مدیرکل حراست دانشگاههای آزاد استان اصفهان به همراه مدیران حراست واحدهای دانشگاهی در پایان کارگاه از نمایشگاه تخصصی آب و انرژی، صنایع خلاق و بازارچه کسب و کار دانشجویی واحد شاهین شهر بازدید کردند.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد