دانشگاه آزاد اسلامی نقش بسزائی در رفع مشکلات جامعه ایفا کرده است

فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری نقش خوبی را در رفع مشکلات جامعه در سطح شهرستان ایفا کرده است.
کد : 1891

فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه؛

دانشگاه آزاد اسلامی نقش بسزائی در رفع مشکلات جامعه ایفا کرده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علیرضا بصیری در نشست تخصصی ممیزی و مدیریت مصرف انرژی شهرستان شاهین‌شهر و میمه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر، نقش دانشگاه‌ها‌ در رشد و آگاه‌سازی جامعه را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نشست‌ها و فرهنگ‌سازی در این زمینه آگاهی‌های لازم و راهکارهای مصرف صحیح منابع انرژی را به جامعه ارائه کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر با برگزاری سمینار رشد و توسعه روستاهای بخش مرکزی شهرستان و برپائی نمایشگاه تخصصی آب و انرژی و سایر موضوعات، اقدامات قابل تقدیری داشته است.

فرماندار شاهین‌شهر و میمه، استفاده صحیح از منابع انرژی را ضروری برشمرد و اذعان داشت: یکی از ضعف‌های کشور در مصارف انرژی خانگی، سازمان‌ها و صنعت، عدم رعایت الگوی مصرف در استفاده از انرژی می‌باشد و طبق آمارهای جهانی، کشور ما بیشترین سرانه‌ مصرف انرژی را در بین کشورهای دنیا دارا است.

بصیری با اشاره به میزان مصرف سوخت در کشور افزود: کشورهایی با چندین برابر جمعیت، دارای مصرف سوخت پائین‌تری در مقایسه با کشور ما هستند و این نشان دهنده ضرورت اصلاح فرهنگ و الگوی مصرف در جامعه است.

نماینده‌ی عالی دولت در شهرستان به سیاست‌های دولت در کاهش مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: بهینه‌سازی مصرف انرژی به معنای مصرف نکردن نیست، بلکه به معنای استفاده صحیح و اصولی از منابع انرژی است و این یکی از برنامه‌های دولت در سال آینده خواهد بود به نحوی که می‌بایست ۲۵درصد در مصرف منابع صرفه‌جویی شود.

وی افزود: تجدیدنظر در انتخاب نوع مصالح ساختمانی، استفاده از روش‌های نوین کشاورزی از راهکارهای حفظ و مدیریت منابع انرژی در کشور است و نیاز به ورود دانشگاه‌ها در این عرصه ضروری بنظر می‌رسد.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد