تاسیس اتاق ممیزی و مدیریت انرژی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: اتاق ممیزی و مدیریت مصرف انرژی با نگاه حل المسائلی و رفع معضلات دستگاههای اجرایی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر تشکیل شده است.
کد : 1890

نصری در کمیسیون انرژی شهرستان شاهین‌شهر خبر داد؛

تاسیس اتاق ممیزی و مدیریت انرژی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر

به گزارش روابط عمومی واحد شاهین‌شهر، مسعود نصری در نشست کمیسیون انرژی شهرستان شاهین‌شهر و میمه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در جمع فرماندار و مسئولان اجرایی شهرستان، بحث انرژی را بعنوان یکی از مباحث اساسی در مدیریت سازمانی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های مسئولان شهرستان، استان و کشور مبحث مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی می‌باشد و فرمانداری شهرستان این رسالت خطیر را در سطح شهرستان بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گذاشته است.

سرپرست واحد شاهین‌شهر با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت ورود دانشگاه برای رفع مشکلات کشور افزود: با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری لازم و رشته‌های تحصیلی مهندسی ساختمان، عمران، معماری، برق، تاسیسات، کامپیوتر و مکانیک در واحد دانشگاهی شاهین‌شهر بر آن شدیم تا با رویکرد حل المسائلی، معضلات دستگاههای اجرایی و صنایع را برطرف کند.

وی افزود: پیگیری‌های لازم برای کسب مجوزهای لازم در خصوص ممیزی و مدیریت مصرف انرژی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر در دستور کار قرار گرفته است.

نصری با اشاره به انجام اقدامات اساسی در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان آموزشی و اداری دانشگاه تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های واحد شاهین‌شهر تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و دعوت از شرکت‌های معتبر در زمینه آب و انرژی در سطح استان اصفهان و انعقاد تفاهم نامه‌ها در زمینه همکاری و توسعه فعالیت‌های برون سازمانی و حل المسائلی در سطح منطقه است.

این چهره دانشگاهی ممیزی انرژی برای کاهش هزینه و افزایش بهره وری اقتصادی را بعنوان یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی برشمرد و خاطرنشان کرد: گروه معماری و اتاق انرژی دانشگاه با همکاری تنگاتنگ با فرمانداری شهرستان شاهین‌شهر و سازمان نظام مهندسی ساختمان گامهای موثری را در خصوص ایجاد طرح‌ها و تدوین بسته‌های پیشنهادی بهینه سازی انرژی برداشته است.

وی افزود: طرح‌های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی شاهین شهر در خصوص ممیزی انرژی متناسب با نیازهای دستگاههای اجرایی و صنایع کشور است و موجب رفع معضلات و مشکلات آنان خواهد شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری سمینار تخصصی رشد و توسعه بخش مرکزی شهرستان شاهین‌شهر و آغاز بکار نمایشگاه تخصصی آب و انرژی در دانشگاه اذعان داشت: بر آن هستیم تا جلسات تخصصی با شرکت‌های عضو کنسرسیوم همکاری و مسئولان اجرای و اعضای کمیسیون انرژی شهرستان با هدف معرفی دستاوردها و طرح‌ها برگزار شود.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد