نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی کوتاه مدت

کد : 1844

نحوه ثبت نام دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت

ثبت نام

جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و زمان دقيق دوره ها و يا برگزاري دوره دلخواه با شماره تلفن 09130178496 سرکارخانم سلحشور تماس حاصل فرماييد. واريز شهريه به حساب 0110938097002 بانك ملي به نام دانشگاه آزاد اسلامي واحد شاهین شهر بوده و فیش واریزی می بایست بصورت حضوری به دفتر پژوهش تحویل شده یا به شماره همراه سرکارخانم سلحشور تلگرام گردد.

نكات مهم

سازمان ها و اداراتي كه به صورت گروهي اقدام به ثبت نام دوره هاي آموزشي نمايند تاريخ و زمان برگزاري دوره به اختيار سازمان درخواست كننده مي باشد. سازمان هايي كه متقاضي شركت در دوره هاي تخصصي مربوط به خود هستند مي توانند با مكاتبه با اين واحد دانشگاهي و يا تماس با شماره تلفن همراه 09130178496، در دوره مورد نظر خود با تاريخ و زمان دلخواه شركت نمايند به تمامي شركت كنندگان در دوره پس از شركت در دوره گواهينامه معتبر از سوي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شاهین شهر اعطا مي گردد.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد