پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال

کد : 1830

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با هدف ارتقای «فرهنگ پژوهش» و شناسایی و معرفی آثار برتر پژوهشی در حوزه فرهنگ، هنر و ارتباطات، «پانزدهمین جشنوارة پژوهش‌ فرهنگی سال» را برگزار و از پژوهشگران برتر حوزه فرهنگ و هنر تقدیر می‌نماید.

از اساتید و دانشجویان دعوت می‌شود چنانچه پژوهشی در یکی از محورهای فراخوان در فاصله زمانی ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ انجام داده‌اند، یک نسخة آن‌را به دبیرخانة پژوهش فرهنگی سال ارسال کنند. آثار پژوهشی می‌توانند در قالب طرح‌پژوهشی، پایان‌نامه(کارشناسی ارشد و دکتری) و کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی) باشند.

محورهای اصلی جشنواره:

مطالعات دین، آئین‌ها و مناسک

ابعاد اجتماعی فرهنگ و دین

مطالعات انتقادی فرهنگ

مطالعات هنری

سیاستگذاری فرهنگی

مطالعات رسانه

صنایع فرهنگی و رسانه‌ای

ابعاد فرهنگی مطالعات ادبی و زبان

ابعاد فرهنگی مطالعات علم و آموزش و پرورش

ابعاد  فرهنگی مسائل زنان و جوانان

مهلت ارسال ‌آثار برای شرکت در این جشنواره، حداکثر تا پایان آذر ۱۳۹۷ است و زمان برگزاری جشنواره بهمن‌ماه سال‌جاری است.

www.ricac.ac.ir

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد