ایجاد سه رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد

کد : 1630

ایجاد سه رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر گفت: سه رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد واحد شاهین شهر ایجاد شده است.

دکتر مسعود نصری خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده از نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 رشته های تحصیلی برنامه ریزی شهری، مهندسی برق- قدرت و مهندسی برق-کنترل به جمع رشته های دایر در مقطع کارشناسی ارشد اضافه شده است.

وی افزود: همچنین چهار رشته‌ تحصیلی مهندسی معماری-معماری، مهندسی معماری داخلی، مدیریت فرهنگی- امور برنامه ریزی فرهنگی و مطالعات فرهنگی و رسانه در واحد شاهین شهر دایر می‌باشد.

سرپرست واحد شاهین شهر تصریح کرد: با احتساب رشته های قبلی در حال حاضر تعداد هفت رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد واحد شاهین شهر دایر شده است.

شرکت فناوری اطلاعات ققنوس کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر می باشد