فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی پرورش‌دهنده اراده‌هایی مانند شهید سلیمانی است

امام‌جمعه شاهین‌شهر فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی ایران را پرورش‌دهنده اراده‌هایی مانند شهید سردار قاسم سلیمانی دانست.

در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ساعت ۲۱:۳۷:۳ اخبار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر، حجت‌الاسلام قاسم هاشمی در اولین همایش فلسفه انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب که با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در تالار شیخ بهایی این شهر برگزار شد، فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: نظام سیاسی را بر اقناع افکار عمومی استوار است و فلسفه سیاسی توجیه‌کننده نظام سیاسی و تبیین‌کننده حقانیت نظام سیاسی است.

وی افزود: در جوامع مختلف، انقلاب به معنای فروپاشی فلسفه سیاسی حاکم و جایگزینی فلسفه دیگری است و نظام جمهوری اسلامی ایران دارای فلسفه سیاسی منحصر به فرد است.

هاشمی تبیین و ترویج فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی را ضروری دانست و تأکید کرد: در صورتی که ترویج فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی به‌خوبی انجام شود، آرمان‌های جامعه تبیین می‌شود و اراده مردم مشابه اراده شهید سپهبد قاسم سلیمانی خواهد شد.

وی اضافه کرد: آحاد جامعه به‌خصوص مسئولان نیازمند تبیین فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی در پرتو حاکمیت الهی هستند.

امام‌جمعه شاهین‌شهر با اشاره ایجاد دبیرخانه دائمی همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلام و گام دوم آن در شاهین‌شهر اظهار کرد: تاکنون در حدود ۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش واصل شده و مقالات ارسال شده به همایش با هدف ایجاد زمینه هدایت پایان‌نامه‌ها در کتابی منتشر خواهد شد.