تحقیق و پژوهش زوایای پنهان کارها را نمایان می‌کند

امام جمعه شاهین‌شهر گفت: «تحقیق و پژوهش زوایای پنهان کارها را نمایان می‌کند و از اهمیت بسزایی برخوردار است.»

در تاریخ ۱۳۹۸/۹/۲۷ ساعت ۹:۲۳:۳۹ اخبار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهین‌شهر، حجت‌الاسلام قاسم هاشمی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر برگزار شد، تحقیق و پژوهش را توصیه ادیان آسمانی و رسول مکرم اسلام(ص) دانست و خاطرنشان کرد: «باورهای انسان باید تحقیقی باشد و باور تقلیدی در حوزه دین و دینداری پذیرفته نیست.»

وی افزود: «پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و به وجود آمدن تمدن بزرگ اسلامی در جهان دشمنی‌ها به اوج خود رسیده و هوشیاری و بیداری اسلامی لازمه این برهه زمانی است.»

خطیب جمعه شاهین‌شهر مستکبران جهان را منشأ دین‌زدگی جوانان برشمرد و تأکید کرد: «کار متولیان علمی و فرهنگی در کشور کار اصلاحی و کار دشمنان اسلام و تمدن اسلامی، تخریبی که این نشان دهنده رسالت خطیر حوزه علمی و فرهنگی است.»

هاشمی اضافه کرد: «مجموعه‌های دانشگاهی با نگاهی نو به تمدن اسلامی، فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب در ارتقای بینش سیاسی و اعتقادی دانشجویان و آحاد جامعه گام بردارند.»

وی نقش تأثیرگذار خواص در عوام جامعه را یادآور شد و عنوان کرد: «اگر مشی خواص جامعه عوامانه  و بدون تحقیق و پژوهش مطلبی پذیرفته شود، موجب اتلاف وقت و توان کشور خواهد شد.»