آغاز تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

روابط عمومی دانشگاه در اطلاعیه ای نحوه ثبت نام بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای نیمسال دوم (بهمن) 98 اعلام کرد.

در تاریخ ۱۳۹۸/۹/۱۴ ساعت ۱۲:۵۸:۴ اطلاعیه های مهم

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی  تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد، متقاضیان پذیرش در این مقاطع می توانند پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام (اینجا) جهت ثبت نام بصورت حضوری به روابط عمومی دانشگاه مراجعه نمایند.

توجه متقاضیان را به نکات ذیل جلب می نماید :

1-داشتن دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 یا مدرک پیش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی) یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم برای متقاضیان این دوره ها الزامی می باشد.

2-داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند نیز امکان ثبت نام در این دوره ها را خواهند داشت.

مدارک لازم جهت پذیرش اولیه (ثبت نام تکمیل ظرفیت نیمسال دوم 99-98):

1- یک قطعه عکس پرسنلی

2- اطلاعات مربوط به آخرین مدرک تحصیلی

(کارشناسی پیوسته: مدرک دیپلم 3-3-6 و یا پیش دانشگاهی و یا کاردانی) (کاردانی ناپیوسته: مدرک دیپلم 3-3-6 و یا پیش دانشگاهی) (کاردانی پیوسته: دیپلم سه ساله متوسط نظام قدیم، مدرک دیپلم 3-3-6 و یا پیش دانشگاهی)

3- شناسنامه و کارت ملی

پس از انجام مراحل پذیرش اولیه در اوایل بهمن ماه (طبق اطلاعیه بعدی) جهت تشکیل پرونده و انتخاب واحد باید در دانشگاه حضور داشته باشید.

به منظور اطلاع از مدارک لازم برای تشکیل پرونده اینجا را بخوانید.

تلفنهای قسمتهای دانشگاه:

راهنمای ثبت نام شماره تلفن 45268500 داخلی 1 یا 410

اداره آموزش دانشگاه: شماره تلفن 45268500 داخلی 105 و 106 و یا خط مستقیم 45268505

اداره امور شهریه و صندوف رفاه: شماره تلفن 45268500 داخلی 306

روابط عمومی دانشگاه