کسب رتبه اول کشوری کارمند واحد شاهین‌شهر در مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

برگزیده بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «مهم‌ترین نقش قرآن کریم در زندگی انسان ایجاد صبر در مواجه با مشکلات و سختی‌های زندگی است.»

در تاریخ ۱۳۹۸/۸/۲۰ ساعت ۱۰:۵۵:۲۱ اخبار

مرتضی رضایی برگزیده اول مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهین‌شهر قرآن مجید را ماندگارترین اثر آسمانی دانست و خاطرنشان کرد: «قرآن در زندگی بشری در ابعاد گوناگون فردی، اجتماعی و بین المللی ایفای نقش می‌کند.»

وی اضافه کرد: «ارتباط میان معبود و بندگان، بیان درست از سابقه تاریخ بشری، وجود ظرفیت جهان شمولی و کاربردی بودن پیام قرآن کریم برای تمام مصلحان جهان گوشه‌ای از نقش قرآن در زندگی بشری است.»

کارمند واحد شاهین‌شهر تاکید کرد: «سبک زندگی قرآنی بر پایه رعایت عدالت، احسان و صمیمت است و با استعانت از قرآن کریم می‌توان به اطمینان قلب، آرامش و آسایش رسید.»

وی افزود: «در پناه کتاب آسمانی قرآن و با تامل در آیات آن می‌توان به رشد ایمان رسید و به سعادت ابدی و جاودانه دست یافت.»

رضایی عنوان کرد: «قرآن مجید به حرکت انسان جهت می‌دهد و حیات طیبه انسان در پرتو عمل به دستورها و رهنمودهای ارزشمند قرآن کریم امکان پذیر است‌.»

وی اضافه کرد: «قرآن شفا و رحمت است و احترام و حرمت گذاشتن به قرآن زمانی محقق می‌شود که به دستورها و احکام آن به خوبی عمل کنیم.»

به گزارش آنا، مرتضی رضایی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر بعنوان نماینده برگزیده کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در رشته حفظ 5 جزء بیست‌وچهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب رتبه اول کشوری شده است.