امام جمعه شاهین‌شهر:  سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای کیفیت آموزشی ستودنی است

امام جمعه شاهین‌شهر: سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای کیفیت آموزشی ستودنی است

امام جمعه شاهین‌شهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از نظر کمی در مقطعی رشد کرد و سیاست جدید دانشگاه در ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی ستودنی است.

در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۲۹ ساعت ۱۳:۴۹:۵۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر، ظهر امروز حجت الاسلام و المسلمین قاسم هاشمی در دیدار با مسعود نصری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر و هیأت رئیسه دانشگاه، کیفی سازی دانشگاه‌ها را مطالبه رهبر معظم انقلاب و مردم دانست و خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت انقلابی، دینی و فرهنگی حاکم است و شاهد دستاوردهای مطلوب این نهاد انقلابی هستیم.

وی افزود: توجه به تحکیم ارتباط دانشگاه و صنعت و تقویت حضور دانشگاهیان در میدان عمل و کار، نکته بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه شاهین‌شهر افزود: در دانشگاه می‌بایست از توجه صرف به تئوری‌ها خودداری شود و باید با تعریف کارهای عملی به صنعت و جامعه کمک شود.

دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به لزوم استفاده مناسب از فرصت‌ها تاکید کرد: مدیران و مسئولان باید با در نظر گرفتن رضای خداوند اقدام به کسب اندوخته‌های معنوی کنند.

وی اضافه کرد: اندوخته معنوی برای دانشگاهیان، پرورش و آموزش علمی و فرهنگی جوانان و آینده سازان کشور است و باید جوانان را مورد نصیحت و دلسوزی قرار داد.

هاشمی، توجه به مبانی فرهنگی را مهم برشمرد و اذعان داشت: نذر استادان باید نذر فرهنگی باشد به نحوی که استادان برای دانشجویان در معرض آسیب وقت بگذارند و این کار مورد قبول پروردگار قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نقش برنامه ریزی هیأت رئیسه، روابط عمومی و امور فرهنگی در امور جاری دانشگاهها به منظور تنگ کردن عرصه به منکرات و ایجاد زمینه برای معرفی معروف به دانشجویان حائز اهمیت است و دانشگاه، باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کند و به مبانی اسلامی نیز التزام عملی داشته باشد.

در ادامه این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر، هدف دانشگاه را برطرف کردن مشکلات جامعه عنوان کرد و افزود: در واحد دانشگاهی شاهین‌شهر با ایجاد و تقویت مرکز رشد واحدهای فناور و استقرار هسته‌های پژوهشی گام‌های موثری در حل مسائل جامعه بر داشته شده است.

مسعود نصری تاکید کرد: توجه و التزام به مسائل فرهنگی یکی از دغدغه‌های مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است و همواره با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در دانشگاه تاکید داریم.