تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شاهین‌شهر با آرمان‌های شهیدان

همزمان با آغاز هفته تربیت بدنی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر ضمن حضور در گلزار شهدای شاهین‌شهر با آرمان‌های شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.

در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۲۹ ساعت ۸:۶:۲۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد شاهین‌شهر، مسعود نصری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر به همراه معاونان، کارمندان، اعضای هیأت علمی و جمعی از دانشجویان مدال آور در مزار مطهر شهیدان انقلاب اسلامی، هشت سال جنگ تحمیلی و مدافعان وطن شاهین‌شهر با آرمان‌های شهیدان تجدید پیمان کردند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در این مراسم با نثار شاخه‌های گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به مقام شامخ بنیان گذار انقلاب اسلامی، مزار مطهر شهیدان را عطرافشانی و غبارروبی کردند.

گفتنی است، در اولین روز از هفته تربیت بدنی، ضمن برگزاری همایش پیاده روی، مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر کار خود را آغاز کرد که پس از اتمام سری مسابقات به نفرات برتر اول تا سوم جوایزی اهدا خواهد شد.